In welke spiegel kijk jij?

In welke spiegel kijk jij?

Wat zie jij als je elke keer voor de spiegel in de badkamer staat? Is de spiegel beslagen of een beetje vies, zodat je jezelf niet kunt zien of is de spiegel helder? Wie zie jij in de spiegel? Ben je blij met wat je ziet of heb je gelijk commentaar op je wenkbrauwen die te klein zijn of dat je een te dikke neus hebt of sproeten die je zo lelijk vindt?

Waarom vraag ik dat? Hoe meer ik de Mayakalender aan het ontdekken ben, (en geloof me daar komt geen eind aan zoveel valt er te ontdekken!) hoe meer ik erachter kom dat er toch vele kanten aan mijzelf zitten die ik nog niet ontdekt had. Het Mayazegel de Witte Spiegel helpt daarbij. Deze spiegelt je nog niet ontdekte kanten, maar natuurlijk ook kanten die je al wel kent van jezelf. Wanneer voel jij je helemaal jezelf? We denken dat we het goed moeten doen, prestaties moeten leveren, er mooi uit moeten zien en bij een groep moeten horen. Alles voor de omgeving lijkt het wel, maar is dat niet iets wat we ons aangeleerd hebben?

Écht jezelf zijn

De Mayakalender laat ons vele kanten zien van onszelf. Deze kanten van onszelf kunnen we ook gespiegeld zien in de ander. Heb je wel eens gemerkt dat iemand jou heel erg blij maakte door gewoon zichzelf te zijn? Zou jij dat dan ook graag meer willen? Wat mooi eigenlijk dat de ander jou dat laat zien en jou laat afvragen wanneer jij écht jezelf bent. Echt jezelf zijn? Hoe doe je dat dan? Je zou eens kunnen vragen hoe de ander jou dan ziet. Of diegene ook voelt of ‘jij’ echt jij bent. Zo spiegel je dan elkaar…

levensthema

Door je geboortezegel uit te rekenen aan de hand van je geboortedatum komt er een zegel uit. Er zijn twintig zegels op de kalender. Dus jouw zegel is speciaal voor jou en heeft ook een unieke kleur. Door je hierin te verdiepen leer je jezelf beter kennen. Welk thema komt telkens weer terug in jouw leven? Wat zijn je talenten en kwaliteiten en wat zijn je valkuilen? Waar word je keer op keer blij van en blijkt je talent te zijn?

Door te onderzoeken wie jij op de Mayakalender bent, ontdek je unieke kanten van jezelf. Ook krijg je antwoorden op vragen die je hebt over jezelf, je gezin of je werk. Wil je inzichten in je talenten en valkuilen, waardoor je nog beter in je kracht komt te staan, dan kan ik je die geven door gebruik te maken van mijn kennis van de Mayakalender. Wil je een afspraak maken? Bel of mail me of contact me via www.angeliquelubbers.nl/contact

06-01-2021