Tattwa

Jaren geleden kwam ik in aanraking met de tattwa kaarten. Een fascinerende naam vond ik. Wat ik ook heel wonderlijk vond is dat als je contact met de energie van de kaart maakt, dus er 10 minuten ononderbroken er naar kijkt, het iets in je onderbewuste in gang zet. In je diepere gevoelens, je intuitie, je overtuigingen. Het is een reis in je onderbewuste en het opent nieuwe mogelijkheden in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling als mens. Het maakt je bewuster van jezelf en de keuzes die je hebt in je leven. Ik vond het heel bijzonder en heb twee keer de reis gemaakt met de 25 kaarten(weken) samen met een groep enthousiaste mensen. Jaren later heb ik de reis nog een keer individueel gedaan samen met Yana Dijkstra om ook de reis zelf te mogen begeleiden in een groep of individueel.  

 

Wat houdt de reis in als je het samen met in een groep doet?

  • Je komt wekelijks bij elkaar en we behandelen een kaart. Na de bijeenkomst kijk je de rest van de week dagelijks de kaart 10 minuten lang en als we weer bij elkaar komen mag je je ervaringen delen in de groep. Je deelt wat je kwijt wilt. 
  • We behandelen wekelijks een nieuwe kaart
  • Het is belangrijk om elke keer aanwezig te zijn om het beste uit jezelf en elkaar te halen
  • We werken met rustmomenten tussen de bijeenkomsten. Deze worden gepland, maar als het ten dienste van het groepsproces komt dan kan dat aangepast worden.
  •