Tattwa

Jaren geleden kwam ik in aanraking met de tattwa kaarten. Een volgende stap op mijn levenspad. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de "spirituele wereld". Het onbekende. Alles wat je niet ziet, maar wel voelt.

 

Een fascinerende naam vond ik het, tattwa. Wat ik ook heel wonderlijk vond is dat als je je concentreert op de kleurpoorten in de kaart dat zorgt voor een opening op dat niveau en een healing in de desbetreffende aurakleuren. Het zet iets in je onderbewuste in gang. Ik voelde het af en toe in mijn lijf. Het is een reis in je onderbewuste en het opent nieuwe mogelijkheden in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling als mens. Het maakt je bewuster van jezelf en de keuzes die je hebt in je leven.

Tattwa-kaarten communiceren door hun unieke vorm en kleursamenstelling, met diepe lagen in onszelf. Daarmee helpen ze te helen en om lichaam en geest als een geheel samen te laten werken. Ze werken via de trilling van de kleurvlakken en kunnen daardoor blokkades opheffen waardoor de energie weer beter door kan stromen. Het zelfgenezend vermogen van ons lichaam kan dan weer dat doen wat nodig is. Ook kan je weer makkelijker contact maken met je bron en leven vanuit je hoogste zelf.

De methode is heel simpel en doeltreffend, waardoor er ook met kinderen gewerkt kan worden.

Ik vond het heel bijzonder en heb twee keer de reis gemaakt met de 25 kaarten(weken) samen met een groep enthousiaste mensen. In 2022 heb ik de reis nog een keer individueel gedaan. Inmiddels ben ik na het afronden van dit traject nu officieel tattwa trainer. Ik mag zowel een groep begeleiden als iemand individueel begeleiden. 

Als je de reis doet dan is het mooi om ook een doel voor jezelf te stellen. Iets wat je wilt veranderen in je leven. Misschien ben iemand die in het diepe springt en geen doel heeft, maar het laat gebeuren. Dat kan ook tijdens deze reis. Het is jouw persoonlijke reis. 25 weken lang je eigen proces doen en tijd maken voor je eigen ontwikkeling. Er zullen ook pauzes zijn tijdens de reis. Ik houd rekening met vakantieperiodes.

Iedereen kan met tattwa-kaarten werken en iedereen kan een tattwa-reis maken!

 

Wat houdt de reis in als je het in een groep doet?

  • Je komt wekelijks bij mij thuis bij elkaar en we behandelen een kaart. Na de bijeenkomst kijk je de rest van de week dagelijks de kaart 10 minuten lang en als we weer bij elkaar komen mag je je ervaringen delen in de groep. Je deelt wat je kwijt wilt. 
  • We behandelen wekelijks een nieuwe kaart
  • Het is belangrijk om elke keer aanwezig te zijn om het beste uit jezelf en elkaar te halen
  • We werken met rustmomenten tussen de bijeenkomsten. Deze worden gepland, maar als het ten dienste van het groepsproces komt dan kan dat aangepast worden.

 

Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt? Ik wil in September 2023 met een groep starten van maximaal 7 deelnemers. Neem gerust contact op als je vragen hebt. 

liefs Angelique