Workshop grenzen stellen

 

We zijn gestart met het geven van de workshop "grenzen stellen" en hebben daar positieve reacties op gekregen. Het is een workshop waar je tijd voor jezelf hebt om te ontdekken hoe jij met grenzen om gaat.  Het kan zijn dat je er moeite mee hebt in je gezin van herkomst, je eigen gezin of in je vriendengroep bijvoorbeeld. Hoe voel je je daarin en hoe wil je je voelen? We gaan ontdekken wat jouw verlangen hierin is tijdens deze workshop. In ongeveer twee uur neem ik je mee in de wereld van de familieopstellingen. Een term die je misschien wel eens vaker hebt gehoord. Je gaat als deelnemer zelf een opstelling doen met playmobielpoppetjes en kennis maken met dit fenomeen.

Hoe wil je met grenzen omgaan? Geef je ze duidelijk aan of vind je het moeilijk om grenzen aan te geven? Hoe komt dat eigenlijk? Er gebeurt dan van alles in je lijf en je hoofd. Dat heb je vast wel gemerkt.

Als je je bewust wordt van hoe jij met grenzen omgaat en daar een draai aan gaat geven dan ga je relaxter leven. Je krijgt veel meer vertrouwen in jezelf en in de omgang met de mensen om je heen. Uit ervaring weet ik hoe dat voelt en hoe lastig dat kan zijn om te veranderen. Daarom wil ik je hierin graag ondersteunen in deze cursus. Tijd voor jezelf. Het herontdekken van je eigen innerlijke kracht.