De mayakalender

Ga met de wijsheid van de Maya’s op ontdekkingsreis. Dat is wat ik las ergens en ik was meteen geinteresseerd en mijn nieuwsgierigheid groeide. Ik stapte op een open dag(zeven jaar geleden) binnen bij Elvira van Rijn van Mayawijsheid en sindsdien leef ik met de kalender. Vooral de oude wijsheid en dat tijd niet lineair is maar cyclisch was een openbaring voor mij, omdat ik al het gevoel had dat er gevoelens en ideeen en momenten( zelfs dromen) zich herhaalden in mijn leven. Het klopte met mijn gevoel. Het ontdekken van mijn zegel voelde heel vertrouwd. Het klopte gewoon. Hoe meer ik erover hoorde en zag hoe meer ik herkende. Vooral de aantrekkingskracht van de combinatie familie/gezin en mayazegels was heel groot, dus ik begon al gauw mijn eigen familie uit te rekenen en in een genogram te plakken. Het was een feestje van herkenning en ik ging de zegels ook met andere mensen ontdekken in hun familielijn. Daar kwamen mooie gesprekken van en soms ontstond er ook een individuele opstelling om inzicht in een gevoel te krijgen, die maar niet begrepen werd en vanuit de familielijn doorgegeven was. Hoe bijzonder is het eigenlijk dat zo'n oude wijsheid nog steeds geldt in onze moderne tijd, alhoewel we ons dat helemaal niet bewust zijn door alle drukte in ons leven. De maya's zagen het leven als een spiraal waarin we telkens nieuwe kansen krijgen om te groeien en creëren. Daarom kunnen we veel leren van hun kijk op het leven. In een tijd waarin we weer meer willen vertrouwen op de kracht van de natuur en op wat we intuïtief weten, kunnen we de wijsheid van de Maya’s en hun Tzolkin kalender goed gebruiken. Als jij jezelf (nog )beter wilt leren kennen of je hebt een vraag die je op dit moment bezig houdt, maar waar je maar geen antwoord op kunt krijgen, dan kan je een afspraak met me maken en gaan we met de mayakalender aan de slag om een antwoord te vinden. Zo raak je beter op jezelf afgestemd en kan je lichter en geinspireerder leven. Ik kan verbindingen maken tussen jou en de mayakalender, zodat je antwoorden kunt vinden op je vragen.


Als je een afspraak met me maakt( en dat kan zowel live als online) wat zijn dan de mogelijkheden?

  • Een individueel consult

Je maakt kennis met de oude wijsheid van de Mayakalender en je gaat je geboortezegel uitrekenen en ervaren hoe het zegel werkt voor jou. Het kan zijn dat je al meer weet van de mayakalender. Dan kunnen we aan de hand van een vraag die je hebt ontdekken hoe de kalender jou kan helpen een antwoord op de vraag te vinden. Doordat je een unieke plek op de kalender hebt, horen daar ook talenten en kwaliteiten bij die je aangereikt worden en natuurlijk ook de valkuilen die je hebt. Je zult jezelf erin herkennen en dit kunnen toepassen in het dagelijks leven. Heb je een vraag over je gezin of je gezin van herkomst dan kan ik daar ook bij helpen met de mayakalender. Je zult zien dat er veel herkenning is door middel van de het zegel wat ieder gezinslid heeft en hoe die zegels zich verhouden tot elkaar. Je zult veel meer begrip krijgen voor je gezinsleden en ook leren hoe je met de andere leden beter kunt omgaan als dat nog niet zo goed lukt bijvoorbeeld. Ieder mens heeft een ander zegel en dus ook een andere manier om te benaderen.  • Een workshop volgen  

We gaan we gaan met een groep deelnemers samen de kalender ontdekken. Een hele mooie manier om samen dit te doen en de ervaringen te delen met elkaar. Je kan dit met vriendinnen doen, maar je ook opgeven zonder dat je de andere deelnemers kent. Doe vooral wat goed voelt voor jou. We gaan aan de hand van je geboortedatum kijken welke plek jij op de Mayakalender hebt en wat dat voor jou betekent. Ik laat je kennismaken met je zegel en je manier van creeren en we delen in de groep met elkaar onze opgedane wijsheid. Door de ervaringen van de ander, kan je ook veel over jezelf leren.  ag voor een coachsessie 50 euro per uur.Wat zijn de tarieven?

  • een individuele mayasessie bij mij in de praktijk of online kost 50 euro.

  • deelname aan een mayabijeenkomst van 2 uur euro kost 25 euro p.p incl. thee, koffie en iets lekkers


Review

"Op Facebook kwam een berichtje langs van Angelique met een winactie voor een consult bij haar voor de Maya kalender. Mijn interesse was gewekt en ik heb meegedaan, niet gewonnen maar wel een afspraak gemaakt voor een consult bij haar in de praktijk. Eerst hebben we even gepraat en toen ging Angelique mij vertellen over de Maya kalender.
Het was zeer interessant om te ontdekken welk geboortzegel bij mij hoort. En aan de hand daarvan dat je kunt kijken wat het gezin voor geboortezegels hebben.
Een bijzondere ervaring die vraagt om een vervolgafspraak 😄"