Workshop "kennismaken met je geboortezegel op de mayakalender"

De mayakalender laat je contact maken met wie je bent met al je talenten en kwaliteiten, maar ook je valkuilen en blinde vlekken. Met andere woorden dat je mens bent. Ik ben er al jaren mee bezig en telkens ontdek ik weer iets nieuws over mezelf. Er is zoveel informatie te vinden en te ervaren in de kalender en als je jouw zegel ontdekt dan zal je merken dat je jezelf erin herkent en dat je er meer van wilt weten. Donderdag 25 augustus geef ik de workshop s' ochtends van 9.30 uur tot ongeveer 11.30 uur bij mij thuis en verzorg daarbij ook de koffie en thee met iets lekkers erbij.

Wat gaan we doen?

Kennismaken met de andere deelnemers

Een eerste Kennismaking met de mayakalender

Je geboortezegel uitrekenen

Kennismaken met je geboortezegel


De mayakalender is een spirituele kalender die je ondersteunt in je dagelijks leven en ook in de ontdekking van alles wat er in je leeft en geeft een extra dimensie aan je leven. Lekker even tijd voor jezelf en samen met anderen.

Heb je zin om op een ontdekkingsreis te gaan met deze oude wijsheid, schrijf je dan in voor mijn workshop op donderdag 25 augustus!

Ik plan de workshops op verschillende data en tijden om zoveel mogelijk rekening te houden met jouw mogelijkheden. Zit er niks tussen wat fijn is voor jou, laat het me dan weten zodat we kunnen kijken wanneer je wel kan. Als je al een groepje hebt waar je mee wilt komen, neem dan ook contact op. Dan kan door me te bellen of appen op 0642333268 of te mailen naar lubbersangelique@hotmail.com.

Ik ontmoet je graag!

Angelique