De mayakalender

Ga met de wijsheid van de Maya’s op ontdekkingsreis. Dat is wat ik las ergens en ik was meteen geinteresseerd en mijn nieuwsgierigheid groeide. Ik stapte op een open dag binnen bij Elvira van Rijn van Mayawijsheid en sindsdien leef ik met de kalender. Vooral de oude wijsheid en dat tijd niet lineair is maar cyclisch was een openbaring voor mij, omdat ik al het gevoel had dat er gevoelens en ideeen en momenten( zelfs dromen) zich herhaalden in mijn leven. Het klopte met mijn gevoel. Het ontdekken van mijn zegel voelde heel vertrouwd. Het klopte gewoon. Hoe meer ik erover hoorde en zag hoe meer ik herkende. Vooral de aantrekkingskracht van de combinatie familie/gezin en mayazegels was heel groot, dus ik begon al gauw mijn eigen familie uit te rekenen en in een genogram te plakken. Het was een feestje van herkenning en ik ging de zegels ook met andere mensen ontdekken in hun familielijn. Daar kwamen mooie gesprekken van en soms ontstond er ook een individuele opstelling om inzicht in een gevoel te krijgen, die maar niet begrepen werd en vanuit de familielijn doorgegeven was. Hoe bijzonder is het eigenlijk dat zo'n oude wijsheid nog steeds geldt in onze moderne tijd, alhoewel we ons dat helemaal niet bewust zijn door alle drukte in ons leven. De maya's zagen het leven als een spiraal waarin we telkens nieuwe kansen krijgen om te groeien en creëren. Daarom kunnen we veel leren van hun kijk op het leven. In een tijd waarin we weer meer willen vertrouwen op de kracht van de natuur en op wat we intuïtief weten, kunnen we de wijsheid van de Maya’s en hun Tzolkin kalender goed gebruiken. Als jij jezelf (nog )beter wilt leren kennen of je hebt een vraag die je op dit moment bezig houdt, maar waar je maar geen antwoord op kunt krijgen, dan kan je een afspraak met me maken en gaan we met de mayakalender aan de slag om een antwoord te vinden. Zo raak je beter op jezelf afgestemd en kan je lichter en geinspireerder leven.


Als je een afspraak met me maakt( en dat kan zowel live als online) wat gaan we dan doen?

Je maakt kennis met de oude wijsheid van de Mayakalender

Je gaat je geboortezegel uitrekenen

Je gaat kennismaken met je geboortezegel en hoe jij op jouw unieke manier creeert in dit leven

Je gaat het antwoord op je vraag ontdekken via de mayakalender en jouw geboortezegel

We gaan kijken naar de mannen of vrouwenlijn in jouw familie als je al wat meer van de mayakalender weetWat ik ook ben gaan doen is met een groep deelnemers samen de kalender gaan ontdekken. Een hele mooie manier om samen dit te doen en de ervaringen te delen met elkaar. Je kan dit met vriendinnen doen, maar je ook opgeven zonder dat je de andere deelnemers kent. Doe vooral wat goed voelt voor jou. We gaan aan de hand van je geboortedatum kijken welke plek jij op de Mayakalender hebt en wat dat voor jou betekent. Ik laat je kennismaken met je zegel en je manier van creeren en we delen in de groep met elkaar onze opgedane wijsheid. Door de ervaringen van de ander, kan je ook veel over jezelf leren.  ag voor een coachsessie 50 euro per uur.Wat zijn de tarieven?

  • een individuele mayasessie bij mij in de praktijk of online kost 50 euro.

  • deelname aan een mayabijeenkomst van 2 uur euro kost 37 euro p.p incl. thee, koffie en iets lekkers


Review

"Op Facebook kwam een berichtje langs van Angelique met een winactie voor een consult bij haar voor de Maya kalender. Mijn interesse was gewekt en ik heb meegedaan, niet gewonnen maar wel een afspraak gemaakt voor een consult bij haar in de praktijk. Eerst hebben we even gepraat en toen ging Angelique mij vertellen over de Maya kalender.
Het was zeer interessant om te ontdekken welk geboortzegel bij mij hoort. En aan de hand daarvan dat je kunt kijken wat het gezin voor geboortezegels hebben.
Een bijzondere ervaring die vraagt om een vervolgafspraak 😄"