De mayakalender

Ga met de wijsheid van de Maya’s op ontdekkingsreis. De oude Maya’s waren een hoogontwikkeld volk op het gebied van architectuur, wiskunde en astrologie. Zij gebruikten hun vele kalenders om herhalingen en patronen in kleine en heel grote cycli van tijd te herkennen. De Maya’s hebben niet, zoals vaak wordt gedacht, voorspeld dat in 2012 de wereld zou vergaan maar dat een nieuwe tijd zou aanbreken. Ze zagen het leven als een spiraal waarin we telkens nieuwe kansen krijgen om te groeien en creëren. Daarom kunnen we veel leren van hun kijk op het leven. In een tijd waarin we weer meer durven vertrouwen op de kracht van de natuur en op wat we intuïtief weten, kunnen we de wijsheid van de Maya’s en hun Tzolkin kalender goed gebruiken. Ik geef je praktische handvatten om jezelf beter te leren kennen en de energie van elke dag optimaal te benutten. Daardoor ga je lichter leven: beter afgestemd op jezelf en bewuster van toevalligheden en kansen die zich aandienen. Zo lever je moeiteloos en met plezier jouw unieke bijdrage aan de wereld.

Wat ga je doen:

Je maakt kennis met de oude wijsheid van de Mayakalender

Je gaat je geboortezegel uitrekenen

Je gaat kennismaken met je geboortezegel

Je maakt kennis met de Dagenergie

Je krijgt een mooie print van je geboortezegel


Al heel wat jaren heb ik opleidingen hierin gevolgd en nog steeds haal ik er nieuwe informatie uit en vind mijn eigen vorm in het werken hiermee. In het coachen van ouders en kinderen en ook in een team of bijvoorbeeld een vriendinnengroep gebruik ik de tzolkin om inzicht te laten krijgen in hoe je met de ander om kan gaan. We gaan aan de hand van je geboortedatum kijken welke plek jij op de Mayakalender hebt en wat dat voor jou betekent. Ik laat je kennismaken met je zegel en je manier van creeren en we kijken samen hoe we dit kunnen vertalen naar de vraag die jij over jezelf hebt of over jouw gezin, team of vriendinnengroep.

Ik vraag voor een coachsessie 50 euro per uur.


Als je met je broer of zus of met collega's of vriendinnnen samen wilt komen, dan bel me gerust voor meer informatie! Ik werk ook met groepen.


Review

"Op Facebook kwam een berichtje langs van Angelique met een winactie voor een consult bij haar voor de Maya kalender. Mijn interesse was gewekt en ik heb meegedaan, niet gewonnen maar wel een afspraak gemaakt voor een consult bij haar in de praktijk. Eerst hebben we even gepraat en toen ging Angelique mij vertellen over de Maya kalender.
Het was zeer interessant om te ontdekken welk geboortzegel bij mij hoort. En aan de hand daarvan dat je kunt kijken wat het gezin voor geboortezegels hebben.
Een bijzondere ervaring die vraagt om een vervolgafspraak 😄"